OM OSS

Lekfullhet betyder för oss att vi inte tar oss själva på för stort allvar. Ingen är perfekt och det är inget vi längre strävar efter. Vår strävan är att leva fullt ut och på riktigt bidra till något som vi tror skapar skillnad för människan. 

Mod betyder att vi vågar utmana både oss själva och våra kunder/samarbetspartners för utveckling. Våga vara lekfulla. Vi tror att glädje och lust skapar resultat som genererar livskvalite och välmående. Att vi vågar vara ärliga och acceptera det vi inte kan/vill påverka, utan skapa kraften att påverka tillsammans med kunder/samarbetspartners som tror på samma sak som vi. 

Ödmjukhet betyder för oss att vi aldrig berättar sanningar utan har en förståelse för att alla har sina egna sanningar och kan bara själva ändra på dom om de vill. “Vi ser inte verkligheten som den är, utan vi ser den som vi är”. Vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter som vi tycker gett bästa resultaten, men känner stor ödmjukhet i att det finns flera vägar att nå ett resultat. 

Suzanne.jpg.png

SUZANNE

Suzanne jobbar främst som kommunikationsstrateg och utbildar i Digitalt Lärande. Suzanne utreder utbildningsbehov, identifierar kunskapsmål och leder komplexa utbildningsprojekt. Är pedagogisk rådgivare åt företag som H&M, ICA och Socialstyrelsen. Hon bidrar också med sin konstnärliga ådra både på den grafiska formgivningen men också med illustrationer. Suzanne är en mästare inom kreativitet och mänskligt bemötande. Hon är trygg, varm och har stor omtanke med positiv tro på människan.

MARIT

Marit fördelar sin tid mellan anställd på MOVE Management som konsult, och Medveten Kompetens AB samt podden "Livet efter 40".  

Marit förknippas med energi, engagemang och trovärdighet. Hon har en trygghet och tydlighet – en förmåga att ruska om – som väcker nya tankar och insikter.

Hennes typer av uppdrag som konsult är främst Ledarskapsutbildning för läkare och sjuksköterskor, Ledningsgrupps-utveckling och Coachning av individer. Hennes styrka är förmågan att inspirera till förändring som gör skillnad. 

Marit.png

KONTAKTA OSS

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer senast inom 24 timmar.