Kurs i Känslans Intelligens & Energimedvetenhet 4-6 september

Vi är så glada att få sätta ihop denna kurs med Maria Cruz som kursledare

Runda_MariaCruz.png

Stort intresse! Eftersom kursen i maj blev fullbokad på bara fyra dagar är vi så glada att presentera nytt tillfälle i september. Våra dagar tillsammans kommer att handla om ditt inre, din inre värld, ditt psyke och din själ. Det ska handla om dina förmågor och din utveckling. Vi kommer att beröra, både i praktik och teori, meditation, energimedvetenhet, hur just du tolkar informationsflöden från dina sinnen medvetna och omedvetna. 


För att kortfattat definiera kursinnehållet punktvis med vedertagna begrepp:

  • Meditation / Mindfulness - att sitta i kraften
  • Emotionell intelligens - hur känslor styr och smittar
  • Att förstå och orientera sig i den psykiska energin och kunna skilja den från den s.k. andliga energin
  • Guider och deras roll i ditt liv och att utveckla relationen med dem

Allt är liv, du är liv, livet strömmar genom dig och frågan är hur livet vill uttrycka sig genom dig när du gör det med kärlek, möjligheter och omvårdnad istället för kritik, hinder och rädslor. Dagarna kommer styras av ”processen” dvs. inga fasta tider för avslut på dagarna (förutom söndagen). Vi startar kl.10 den 4/9 och avslutar efter lunch ca kl.14 den 6/9. Inga förkunskaper behövs, dock är vana av meditation att rekommendera.

Medveten Kompetens

“Nu förstår jag att det inte alltid är mina egna känslor jag känner - jag tar ofta in andras och tror det är mina egna. Nu vet jag hur jag ska hantera det.”

Medveten Kompetens

“Jag fick med mig otroliga insikter om mig själv och viktiga tekniker som kommer hjälpa mig i min vardag.”

Medveten Kompetens

“Denna kursen har gett mig den största utvecklingen på tre dagar än vad jag hade föreställt mig.”

Bildkollage.JPG

PRIS PÅ KURS OCH BOENDE

Vi är så glada att kunna presentera vårt samarbete med exklusiva Storgården i Rimforsa. Det är en perfekt plats för personlig utveckling i lugn och trygg miljö.

Bättre än såhär blir det inte! 

  • Unika kurs i 3 dagar 4800 kr
  • Boende med helpension i enkelrum eller del av dubbelrum, välj det som passar:
  • Del i dubbelrum + 2700 kr  / Eget rum + 3100 kr

 

ANMÄL DIG OCH SÄKRA DIN PLATS

Vi har 20 platser och vill du säkra en plats kan du swisha direkt till Medveten Kompetens 1236328017 eller betala in via postgiro 942117-3 MÄRK: Ditt namn, boendetyp och sep20. 

 

 

Avbokning kan ske fram till 30/7 och då betalas allt tillbaka utom en anmälningsavgift på 1500 kr. Önskar ni att vi fakturerar löser vi självklart det, skicka då ett mejl med alla uppgifter.

 Våra dagar tillsammans handlar om ditt inre, din inre värld, ditt psyke och din själ. Det ska handla om dina förmågor och din utveckling. 

MEDVETEN KOMPETENS + MARIA CRUZ = SAMARBETE!

Maria arbetar som medium, healer, andlig lärare och coach. Hon fångade oss redan i första mötet med hennes förmåga och klarsynthet, vilket har lett till att vi själva anlitat Maria många gånger efter det. 

Personlig utveckling är en pågående process och vi var redo för nästa steg. Få hjälp med olika perspektiv gör att livet får fler färgnyanser och ökad lyster. Det var dags!

Vi vill dela med oss av hennes kunskap och kan nu glada och stolta erbjuda tredagars kurs med henne. Kurserna handlar om att komma vidare i sin personliga utveckling - gå ett steg djupare - eller innerligare - kärt barn har många namn. 

Maria Cruz.png

Mer om Maria Cruz

Med en svensk mamma och paraguayansk pappa, som tjänstgjorde som diplomat, fick Maria en spännande uppväxt. Barndomen präglades av många resor, anpassning till nya kulturer och språk. Som ett resultat av det konstanta fokuset på den yttre världen och lite eller nästintill obefintlig tid till att spegla sig i en trygg tillvaro växte en tomhet inom henne. I tonåren förvandlades känslan av vakuum till ångest och psykiska utmaningar som ledde till ett intensivt sökande.

Ett djupt intresse för psykologi, religion och filosofi föddes i längtan efter svar och vid 19 års ålder påbörjade hon mer medvetet en inre resa och vid 24 års ålder började hon undervisa och ge guidade meditationer i grupper.

Genom hennes liv har den största utmaningen varit att bryta medberoende mönster. Marias känslighet förvirrade henne i den utsträckning att hon, vid trettio års ålder, bröt ihop totalt. 

Sammanbrottet ledde henne till acceptansen om att det enda som var verkligt och som hon kunde förlita sig på var att hon andades den insikten blev ett genombrott.

Hon började förstå att hon hade levt genom andras känslor, tankar och önskningar. Följande år kom den största utmaningen genom det hårda arbetet med att bena ut sig själv från andra och ta reda på var hon slutade och var andra började.

“Jag blev tvungen att ifrågasätta, dechiffrera och omvärdera allt det jag trodde definierade mig som person”...”jag var tvungen att dö vid trettio för att födas på nytt”. Denna livslektion, bland andra prövningar, har gett Maria verktyg som hon kan använda för att hjälpa andra. ”Det handlar om att läka våra relationer till livet”. Idag arbetar hon, sedan 15 år tillbaka, på heltid med att utbilda och vägleda människor till att förstå mer om sig själva och relationen till den fysiska och immateriella världen. “Livet du lever begränsas av dina föreställningar” -

Maria Cruz

Paper.Verktyg_förlidet-_bättre_hälsa.150.png

Jag anmäler mig genom att betala - men innan det har jag några ytterligare frågor!

Tack så mycket! Vi hör av oss inom kort.